Läs

Hej sötisar. Som ni har märkt så har jag inte kunnat blogga något... Dagen då jag åkte till sportscamp gick datorn sönder... Kommer inte kunna blogga på ett tag så det får nog bli en bloggpaus! Saknar att kunna blogga men lovar att komma igång sen när datorn är fixad. (Bloggar från en kompis datorn nu)

Akilles

Hejsan hoppsan! (mobilinlägg) just nu är jag ute och går med Akilles medans Filippa packar badkläder. Sen drar vi och badar med mamma och pappa. lägger in ett inlägg senare med bilderna och allt.. Puss!


Godmorgon

Godmorgon sunshines!
Nu ska jag och Filippa gå ner och äta en snabb frukost sen drar vi till Filippa och går ut och går med Akilles. Sen ska vi nog fixa oss och sen drar hon till Amanda och jag drar tillCentrum och möter upp några styckna oc sen bör vi av till Grönan det blir säkert skit kul. Men nu måste vi dra puss!

barnvakt åt Thyra

Häär kommer bilderna från när jag Filippa och Jens var barnvakt till Thyra!

Båt bilderna

Förlåt för att jag är riktigt efterbliven och glömmer bort att man måste köppa internet sak när man är utomlands.. Jag fick inte göra det så det är därför uppdrateringen har vart sämst. Men jag har i alla fall tagit massor av fina bilder från både båten och Tallin. Deta var mysigt att åka i väg med familjen för jag brukar inte vara med familjen så mycket brukar mer vara ute med kompisar hela dagarna och kvöllarna.. Det var en mycket trevlig och mysig resa, jag rekomenderar den verkligen!(Y) Det var både för gammla tanter och gubbar enda ner till små barn. Vu hade en jätte fin stor hytt med två rum så jag och syrran hade ett eget rum! Vi har badat massor på båpten oxå sen så hade dem sjukt god mat på båten, allt var sjukt bra.
Världens bääästa mamma!
Ni betyder mest!
Mamma gör pedikyr på mig!
Mitt och syrrans rum!
Min lilla familj.
Pappa & jag
Tina Turner och mamma
En Pub
Älskar min mamma mer än allt!
Pappa, Stina och jag
Mat bilder
Coola bilar i Tallinn!
Shrek och Åsnan
Möss bilder!
Shooower!!
 

Hejdå!

Nu drar jag och familjen på semester, vi ska åka i väg med tallink silja och kommer hem på tisdag!:D Men jag tar med mig datan så jag kan fortsätta uppdratera! men nu går åten snart måste dra syns snart puss!

Vaknade precis

Vaknade precis av alarmet.. Filippa sover fortfarande så jag tog datan i stället. Bilderna från i går kommer i dag i stället för jag kan inte ladda upp dem här på hennes pappas data. I dag vet jag inte riktigt vad som händer vill gå med Filippa och Valeria på bio men jag har redan sett den filmen dem ska se. Är det onödigt med pengar? för filmen LOL  är endå sjukt bra måste jag säga. Men vi får se.. Förresten vad tycker ni om den nya designen? Kommentera gärna vad ni tycker! Alltså en är inte klar en.. Ska fixa menyn och typ snittet på texten i inläggen. Om ni inte kan se den nya designen tryck bara F5 så kommer den komma upp.

Ny design

Vad tycker ni?

Barnvakt

hejsan hoppsan alla snyggingar!
I dag har jag vart med Filippa och hennes pappa. Vi har vart barnvakt till Thyra, Filippas kusin vitamin. Det har vart riktigt trevligt och roligt. Vi har fotat massor med kameran som kommer upp senare för ärinne på Ipaden hemma hos Tyra så kan inte inte överföra några bilder eller något sånt.. Vi drar här ifrån om typ en halv timma så längre in ett bättre inlägg senare puss på rumpan!!

Frukost

Just nu sitter jag och syrran framför tvn och äter frkost. 
Snart ska jag upp och städa och sen kommer min efterlänktade säng! Äntligen har sovit på maddras för länge nu. Efter det så drar jag nog och möter upp Felicia, vi hittar väll på något skojjsigt! 
Puss på rumpan!

Godnatt

Godnatt bloggen! Nu ska jag ta och sova. Imorgon blir det små fixa och städa i rummet för min nya säng kommer imorgon. Sen efter det ska jag träffa Felicia tror jag och kanske någon till. Får se vad vi hittar på.. Men aja godnatt sista inlägget för i kväll då, puss på rumpan!
Min söta katt strecket somna när vi titta på film i soffan

Min andra halva och jag

Emelie Sommer!
Jag älskar dig så otroligt mycket, saknar dig så mycket så att jag inte kan beskriva det med ord. Du är den vackraste och bästaste bästavännen man kan få! Alla sekunder jag har vart kompis med dig betyder så otroligt mycket för mig! Jag tänker aldrig släppa taget från dig min underbara prinsessa. Alla stunder vi finns där för varanddra dem är så starka vi vågar göra allt framför varandra. Med dig har jag gråtit och skrattat du är ängeln från himlen! Du är värmen i solen du är allt utan dig vore jag inge ting.. Jag skriver inte bara så jag menar det verkligen! Du fanns där för mig oc förstog mig bäst och lyssnade på varje ord jag sa till dig när jag hade det som jobbigast. Nu när du är i Australien så kan jag börja gråta nästan när jag ser bilder på oss för att jag saknar dig något så otroligt mycket! Jag glömmer aldrig ALLA våra minnen vi har hunnit skappa på den här korta tiden vi har vart så häääääääääääääär tajta! Du är som en medlem i familjen du är min syster och det ska du föralltid bli! Du är guld värd! eller mycket mer en det du är värld allt! När du sa att jag skulle önska mig något så sa jag '' jag behöver inte önska mig något för jag har redan allt för jag har ju dig vid min sida!'' och det menar jag verkligen om jag har dig så har jag allt det lovar jag!
 

Natur bilder


3 saker ni kanske inte viste om mig

                         
                                                                                                                                        
JAG ÄR BOKSTAVLIGT LIVRÄDD FÖR MÖRKRET, FISKMÅSAR, HUMMLOR OCH BIN
 
 
JAG HAR ALDRIG FÅTT ETT A I BETYG I SKOLAN OCH VILL VERKLIGEN FÅ DET INNAN JAG GÅR UT NIAN NU EFTER LOVET, ÄR SJUKT NERVÖS!
 
JAG SKA VERKLIGEN FÖRSÖKA SATSA PÅ MIN BLOGG, OCH BLI EN STOR BLOGGERSKA!
 
 

Fredags Mys

Chillar i soffan med mamma och Stina.
Filippa och Lollo pallade inte dra sig hit och jag pallade inte dra till dem så i dag har jag bara tagit det lungt och fotat lite i trädgården. Nu ska vi sätta på nån film lägger kanske in något inlägg senare puss!
 

Fixat min lilla data

hejjsan!
Har fixat min lilla data nu som alltid har vart cp seg så nu kan jag komma igång med bloggandet på den här datan. men det kommer någ bli lika bra!(Y) och på den här datan så kan man fixa med sim kortet från kamran så att man kan ladda över bilder med den. Men iaf dem senaste dagarna har jag vart med Kelly, Ida, Flisan, Elle Gurra och klas. Vi har badat massor och skrattat och haft kul. Snart är min Billys Pizza klar och då ska jag äta sen ska jag vänta på att Lollo och Filippa ska komma hit tror jag? Vi får se vad vi hittar på då, kanske fotar vem vet. Men lägger in något inlägg senare puss!
 
 

Data helvetet

Hejj hopp!
Sitter hemma hos Kelly nu och chillar.. Väntar på att Ida och Elle ska komma hit. Sen ska vi dra hem till mig och lämna grejer och sen drar vi och handlar lite godis och sånt till i kväll. Min data är sönder så kan inte blogga hemma pluss att jag har glömt min kamra sladd överförare hemma så kan inte överföra några bilder tyvärr.. Men stanna kvar upptraderingen kommer bli som förut när jag har en data och kamra sladd jag lovar! (Y) Men nu ska jag var lite social Puss!

Stan med Filippa

Klantig som jag är så glömde jag sim kortet i datan hemma hos Filippa.. Så vi kunde inte fota med min kamra så vi fick använda Filippas mobil (Iphone 4).. Vi goick runt i Gammla stan och gjorde typ inge ting utan att prata och ha det trevligt. Efter ett tag så satt vi oss vid ett cafe' och fikade lite, sen drog vi hem. Nu har jag precis ätit och snart drar jag till Kelly och är med Filippa Kelly Ida och Elle det kommer nog bli trevligt uppdraterar senare puss!
Dagens Outfit inne i stan och Mitt Fika muffins med Mjukglass

Outfit today


Städa

Hejjsan hoppsan!
jag och Filippa har precis ätit Frukost. Nu ska vi städa hennes rum och sen kommer mamma och hämtar mig och då ska jag hem se om jag hinner små fixa mitt rum och typ göra mig i ordning sen drar vi in till stan går runt och kollar lite och fotar massor.. Så det kommer inte kunnas lägga in något inlägg på dan för då e jag ju i stan. Får se fall jag hinner lägga in något inlägg hemma innan jag drar och möter upp Filippa. I kväll ska jag sova hemma så då kommer alla bilder jag har lovat att lägga upp!;)
Sorry datan cpa så kunde it lägga upp frukost bilden så ni får nöja er med den här, Kram!

Blev inte stan

Tjjenaaa!
Som sagt vi skulle ha tragit till stan och gått på bio och ätit något gott, men vi fick aldrg tag på Anna
(Filippas mamma) och det blev lite krångel så det blev inte stan ist trog vi till Årsta och åt på pubb/resturangen där. Riktigt god mat men tråkigt att det är en sån dryg personal. Vi tog en varsin Oxfilé :) Efter det drog vi ner och fotade lite grann.. Men här kommer bilder från dan inklusive båt bilderna..

Bio next

I dag har jag vart med Filippa och hennes familj ute på havet med deras båt. Det var riktigt mysigt och roligt. Vi åkte ut till en ö och var där och hade det trevligt.. Men jag ska dra in till stan nu med Filippa så gör ett större inlägg senare med bilder från dagen och sånt. Sen kommer jag sova hos Filippa i kväll så får se hur det går med uppdateringen under kvällen puss!
Sorry för gammal bild men har ingen annan..

Godnatt bloggen

Godnatt alla underbara läsare!
Ska precis lägga mig i sängen och spela kort med Filippa och lilla syster (Stina) Sen blir det väll dejt med kudden då. Så uppdraterar inget mer i kväll.. Imorgon blir det kanske ut med Filippa och hennes mamma till deras båt i nynäs. Ett sjukt mysigt ställe att bada och chilla vid. Sen ska jag kanske gå till mammas jobb och få massage av nån tjej som jobbar där. Kommer bli sjukt skönt om hon får bort all den onda värken! Men nu måste jag dra!  Puss&Kram
Sjukt gammal bild på mig och Bästavän! (Filippa)

Presenter från bästis!

Äntligen har min bääästa vän Filippa Hansen kommit hem! 
Hon har vart utomlands i två veckor, har saknat henne sjukt mycket! Men här får ni några fin bild på mina presenter jag fick utav henne.↓

Foto Tävling

Hejjsan hoppsan!
Sitter framför datan och fixar och trixar med mina bilder jag tog i dag på Nova (bäbisen) Och så tyckte både jag och mamma att jag skulle vara med i någon slags foto tävling. Så jag gick in på google och titta runt lite och så hitta jag en tävling med härliga barn sommar bilder för tidningen mama. Så då skicka jag in ett bidrag på den här bilden↓
Så nu är jag lite nerrvös och hoppas verkligen jag vinner. Man vinner en systemkamra som man kan ha i vattnet(Y) det skulle faktiskt vara sjukt niice att ha det! Så klicka gärna på den här länken → Mitt Bidrag så kan ni vara sjukt snälla och röösta på min bild!:D KRAAAM!

Modell bilder

Modeler » Ida & Stina 
Fotograf » Alma Ekholm
 

Rille, Nova och Ida på besök

Hejjsan hoppsan alla bloggläsare!
Har ni haft en trevlig dag? Själv har jag haft en helt okejj dag. Började med att jag igentligen skulle ha dragit in till grönan med Filippa, Valeria och Lucia men jag mådde it så bra så jag sa att jag inte kunde följa med så har bara tagit det lungt hemma och runt lunch tid kom Rille, Nova och Ida hit. Jag drog ut med syrran och hennes kompis Ida och fotade lite runt huset och sen har jag sovit lite smsat med folk och bara tagit det lungt som jag sa tidigare i inlägget. Senare i kväll ska mamma eller pappa masera mig eller nåpt för har så sjukt ont i ryggen nacken huvudet och allt.. Här kommer några bilder från dagen ↓
 

Fika dags


Frukost

Mysig frukost med familjen och farmor,farfar.
Vaknade av att Yassan ringde pratade med henne ett tag sen gick jag ner för mamma och pappa roppade flera gånger att jag skulle gå ner och äta frukost medans farmor och farfar var här.. Idag ska jag bara ta det lungt hemma har fortfarande lite ont i huvudet från igår pluss att vi har ju flyttat så jag har ingen säng just nu den kommer nästa helg. Så jag sover på en obekväm maddras så jag har typ nack spärr och ont i ryggen.. Men nu kom våra gammla grannar och vi ska typ foika med dem så lägger in något inlägg senare Kram/Puss!♥
 

chilling in the bedd

Hejjsan hoppsan!
Just nu ligger jag i mitt rum i min säng och kommer nog somna vilken sekund som helst. I dag så var jag med Irre till klockan sex ungefär och  efter det drog jag och träffade Filippa och sen kom Valeria. I dag var jag med om en sjukt läskig sak när jag var hemma hos Irre... Jag var några sekunder ifrån att svimma. Så jag har vart yr och trött hela dagen så det ska bli sjukt sköönt att ta dejt med kudden! Men ni får sova gått nu alla underbara människor som läser min blogg, Kram Alma!♥

RSS 2.0