Chillar

Just nu sitter vi och chillar i soffan framför datan. Vi ska fota lite senare så dem bilderna kommer upp senare. Imorgon tror jag oxå att vi skulle fota ute eller något sånnt. Nu blir det någ mys framför datan med lite snacks och sånt så uppdraterar senare Puss!

Sover hos Irre

 
Jag sover hos Irre i natt så kan inte överföra bilderna i kväll.. I dag så har jag träffat Emmis och vart i årsta. Sen efter ett tag så drog jag hem packade och lite sånt sen hämta Irre och hennes mamma upp mig och nu är vi hos hennes mammas kille och ska sova här. Kommer upp inlägg under kvällen och kanske några bilder! Puss 

FÖÖÖÖÖÖÖÖRLÅT!!

Heeej heeeej igen nu e jag tbx. Har it hunnit blogga något ting! Har liksom flyttat fått sommarlov vart i västervik ovh slaggat med massor av kompisar! men jag har tagit massor av bilder. Som jag ska verkligen lägga in senare om jag inte slaggar hos nån kompis i kväll;) men min uppdratering kommer it kunna vara så bra nu på sommar lovet bara så att ni vet... Men nu ska jag gå och vara lite social med Julia Mathilda och Felicia. Lägger upp bilder från vad jag har gjort när jag it har kunnat blogga senare för hoppningsvis;) Puss stanna kvar nu!;)

Stana kvar

Jag har it kunnat bloggat dem här senaste två dagarna har sovit borta det är drf... snart kommer några inlägg!

Sverige!!

Fotbolls match just nu på tv!  Sverge-Ukraina ett ett! Kom igen nu sverge hejja hejja! Fan två ett till UKR!!-.-

Grattis min älskade pappa!

Grattis Pappa! Hoppas du har haft en underbar dag! I dag så var jag i tungelsta med Mathilda som jag skrev innan och sen så drog vi ju på träning. Det gick så där gannska bra faktiskt fast att vi var väldigt okonsentrerade! ;) Men iaf swn så sprang jag hem och sen när pappa kom så sjöng vi för han och firade han.  





Idag

Hejjsan hoppsan! Ska snart sticka på träning med min älskling Mathilda! I dag så har vi vart i tungelsta med några olika Wiliam, Filip, Jonte, Charlie, Jeppe A dem typ fixa med mopparna och så men här kommer några bilder skriver bättre inlägg senarr puss!

Modell bilder

• Model l» Alma • Fotograf » Emelie •

Modell bilder

• Modell » Emelie • Fotograf » Alma •

Glaad cheyy

Hejjsan hoppsan alla glada människor! Jag ville bara berätta en gullig sak! HAHAH! Min mamma och pappa hade vart på en student grej och då hade det kommit fram en tjej till min mamma och pratat om min blogg och sånt! Vart sjukt glad! Det var välldigt gulligt av dig gullunge om du ser det här! Hon sa att hon brukar kolla min blogg skit ofta och att min blogg gjorde en glad och sånt! Föörsta gången nån som läser min blogg som visar det gulligt! ;$ Puss!

Pappa 37 år imorgon!

hejjsan hoppsan! sitter hemma hos farmor och farfar just nu och har precis fikat, vi firar min pappa som jag skrev tidigare. Ska dra snart och möta upp Emelie sen drar vi in till stan!:D Kommer hem senare i kväll läger in något inlägg då om jag hinner puss!

Shopat

• Ny Tshirt från Hollister •

Godmorgon sunshines!

Godmorgon allihopa! Just nu ligger jag i min säng och ska snart upp och äta frukost. Sen drar jag och hämtar Emelies lock tång hemma hos Kelly. Sen drar vi alltså min familj hem till farmor och farfar och firar pappa för vi har så mkt flyttkartonger här så det är lättare attt fira han hos dem. Sen kommer nog Emelie dit och sen drar vi in på rix fm festiovalen :D 
 

Svar på kommentar

Ellish
Har helene nån blogg ?:) Puss fin blogg :)
 
Svar:
 
Jag vet inte det men jag tror inte det;) Puss! tack gullunge!<3
 
 

...

hejjsan hoppsan, just nu ligger jag i min säng och smsar. I dag har jag var på kallas lite här och där. Först hos Kelly som fyllde femton och sen hos Åsa som fyllde 40. Igår så var jah med Kelly Emelie och Andreas vi cykla runt ute och skratta till typ tolv sen drog jag och Emelie hem till Emelie tittta på film och sen gick vi upp och la oss. Imorgon ska vi fyra min pappa som fyller år och sen ska jag och emelie på rix fm festio¨valen .sen så är det skol avslutning på onsdag och då ska jag emelie och max och nån till kanske tälta, hahah har fett med lust med att tälta det var sjukt lång stund sen jag gjorde det sist!! och sen bor jag i det nya huset om exakt en vecka!!:DD bäästa sommar lovet evvvvvvvaaaa! här kommer några bilder från dagarna ;) 
Gullungarna!
Ellenor och Kelly
Sööööööta Flisan!
Becca och hennes cameljont!
Cameljonten!
SÖTNÖT!
Blås bubblor!
Blåsbubbla!
Blåsbubblor!
40 års kalaset
 

Dip dye


Jag tycker det här är väldigt snyggt, min kompis Helene har gjort det och det är sjukt snyggt. Jag ska göra det tror jag fast jag vet inte om jag ska färga det för jag har väldigt märkt hår och då måste man bleka och sånt och jag vet inte om jag vågar det för jag vill inte förstöra mitt hår.. Men annars ska jag iaf förga det med sån här sprut sak ;)

Öppna ögonen nån gång snälla..

Jag måste bara skriva om en sak.. Asså jag är såå häääääär trött på vissa människor som leker så hääääär mkt! och som tror att dem är så hääääär coola, snälla människor skaffa er ett bättre liv! Det finns några tjejer som liksom inte riktigt har fattat att dem skämmer ut sig själva.. Visst jag erskänner jag har sätt exakt lika dan ut men jag har ändrat på mig och öppnat ögonen. Tycker verkligen synd om er tjejer som pratar som små fjortisar putar med röven viker upp leginsen så att man ser hela rumpan, visst fattar att ni tycker att det är kul när ni får all uppmärksamhet bland killarna men assså fatta att alla andra utan ni fattar att ni skämmer ut er liksom kom och titta på mig kom och titta på min rumpa! Asså ni är väldigt pinsama men aa fortsätt så ni men jag ber er ÖPPNA ÖGONEN nån gång förihelvete! men aja hade bara lust att skriva om det för jag är så trött på alla sånna människor.

showen som vanligt då!;)

I dag har det vart show som vanligt. Efter showen drog jag Julia och Emelie hem till Emelie och var hemma hos henne fixade oss locka håret och lite sånt. Sen skulle vi gå till stallet och ta ut häästarna till sommar hagen, et var sjukt läskigt! HAHAHHA! det var bara jag som tyckte det men aa är lite häst rädd så inte så konstigt. Men iaf när vi skulle släppa ut dem så börjar dem springa runt och sparka och sånt. Men en häst blir helt galen och springer in i el stacket saken, men dem hade typ glömt att sätta på elen i det så hästen springer in i det typ och tar sönder det och springer ut på den vanliga ängen och sparkar helt galet. Men tillslut fick dem in hästen. Sen drog vi till Millas och åt och sen drog vi till showen igen. Sen drog jag hem och nu sitter jag framför Tv och kollar på något spänande program.

Emelie och Yassan

ja jag vet dålig som jag är glömde jag att uptradera eller vad det heter i går.. Men jag han it på morgonen innan skolan och efter show övningarna gick jag it hem mellan övningarna och själva showen. Förutom när jag och Yassan skulle äta.. Sen fick vi reda på en hemsk sak när vi skulle gå hem och äta så då var jag inte på humör för att gå in på datan snabbt.. Min kompis vart överskörd av en bil, men han lever och ligger på sjukhus.. Men han kommer överleva! Allt gott till dig! och krya på dig, du klarar det här!.. Men sem iaf efter showen så gick jag och Yassan hem till mig lämnade våra grejer och sen så drog vi ner till Centrum och handlade lite chips och godis, och en hello kitty champange! HAHHAAH! den var rosa ;) och skit god! Sen kom Emelie och vi var hemma hos mig och dansade HAHAH! Sen så sov dem hos mig. Jag har it min mobil sladd här eller kamra eller kamra sladd här så kaan it lägga upp några några bilder tyvärr... Men i dag blir det grönan med Yassan!:D♥

GAMMAL BILD!!

Godnatt

Godnatt nu ska jag ta dejt med kudden puss!♥

Sommar lovs planner


TROLOLO

Sitter och sjunger medans jag väntar på att få duschen! Mamma tog den före mig HAHHA! Men aja Chao!


Follow me!

Hellu! Nu tycker jag att alla ni som läser min blogg som har Instagram ska gå in på Instagram och followa mig! Follow @fiinastecheyyen @fiinastecheyyen


Har precis tränat!

Träningen gick bra.. En helt okejj träning, lite trött i benen men det ska kännas att man har tränat efter en träning! annars bygger man ju it upp några muskler ;) Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen så blir det väll dejt med kudden!;) Imorgon börjar jag 20 över 8 med övning för showen hela dagen och sen blir det uppvisning!

Älskar mitt lag! Puss gullungar!

musik

just nu sitter jag och Thea och lyssnar på musik och tar bilder. I dag har jag vat på show övningen från ett till tre. Efter det drog jag och mötte upp Thea i centrum sen drog vi och åt kebab. Och nu ska jag bytta om till träningen och då ska Thea hem lägger in något inlägg efter det.. Här är några bilder från dan!;)

Bilder från showen.

Thea på pizzerian

Godmorgon



Godmorgon allihoppa! Just nu sitter jag Filippa Emelie och syrran framför Tv. I natt sov Filippa här för vi börjar klockan ett i dag för vi har övning med showen då. Vi tittade på film och gick och la oss sen.  Sen så på morgonen åt vi frukost och sen kom Emelie hit och nu ska vi fixa oss hörs senare puss!

Ute i regnet!

Här är lite bilder från när jag och Filippa var ute i regnet.

HUNTERS

Filippa ute i regnet

Sniglar

Packat med flyttkartonger hela dagen..

Snart kommer Bästaste Filippa hem till mig. Hon ska vänta på att jag ska äta och sen ska vi dra ut och prat och umgås i regnet:D HAHAHH! I dag har jag städat packat och allt möjligt.. Har packat tre flytt låder i dag och har två till.. Flyttar om exakt 12 dagar! Är sjukt med taggad!! men nu ska jag dra chao!

den här veckan!

Hejj där! Jag vet jag är it bra på att blogga ibland, ska verkligen satsa mer nu!! men den här veckan har jag it haft tid till att blogga. Har haft fullt upp hela veckan! Alla vardagar har det vart hämta hem i skolan så jag har hämtat hem engelska so teknik och svenska klarade allt! så nu är jag sjukt jävla taggad för sommarlov!! snart är det sommarlov!!! sååå sjukt taggad! Ifredags efter skplan så gick jag hem och ttyp vilade åt middag och sen drog jag ut. Jag mötte upp Filippa och sen drog vi hem till Emelie. Vi var där och sjöng ett tag skrattade och allt möjligt sen drog vi hem till Filippa för hon skulle äta och då var vi där en timma kanske oh flummade sönder läänge sen jag har haft så här kul!! Mina solstrålar ni lyser upp mina dagar Älskar er mest mina prinsessor! Efter vi hade vart där gick vi till stallet och fixade med hästarna sen så gick vi upp till Emelie garvade massor och sånt. Under kvällen spelade vi monopol! HAHAHAH! Det var sjukt kul! sen gick vi och la oss runt tre typ.. Sen gick vi upp åtta och gick ner till hästarna och fixade sen gick vi upp till emelie igen och åt frukost och spelade igen HAHAHA! Sen runt tre tiden drog jag hem och fixade mig och asen kom Thea och sen drog vi till Daniella och möte upp Daniella, Nellie, Julia, Victoria, Veronika, Sofie och Elin. sen gick vi till mimmi och sjöng och hade sjjukt kul!  Sen drog jag hem runt tolv och gick hem och la mig.

Mina solstrålar!♥

Min Älskling!♥
Söta kaninen byxmyndig och grejer!;)

Ögonbindel för att hon it ska veta vart vi ska;)

I bilen på väg till Pizzan!;)

HAHAHAHA! Mimmi trode det var en kille som ville ha en kram!:)

HAHAHA!

Några bilder från Pizzerian:D

Hemma hos Mimmi!

Pakets öppning!xD

Tårterna!

Vi slängde i mimmi i vattnet.

RSS 2.0